Datum

22 mei 2019
Expired!

Tijd

20:00 - 22:00

Lezing relatiekwaliteit

Op woensdag 22 mei maart van 20.00 tot 22.00 uur is in de Petrazaal een lezing over relatiekwaliteit. Deze lezing wordt gegeven door Gert Jan Kloens. Gert Jan heeft vorig jaar ook al een lezing gegeven. Hierop kwamen veel positieve reacties van gemeenteleden.

Gert Jan is psycholoog, gedragstherapeut, seksuoloog en niet  geheel onbelangrijk praktiserend christen. Hij heeft samen met zijn vrouw jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan naar relatiekwaliteit. Tijdens deze lezing vertelt hij over zijn bevindingen. Voor degenen:die vorig jaar de lezing hebben bijgewoond: jullie kunnen gewoon nog een keer aanschuiven; Gert Jan komt met nieuw materiaal!

Relatiekwaliteit is nog steeds een belangrijk onderwerp in deze tijd. We leven immers in een land waar het scheidingspercentage inmiddels  is opgelopen tot 40%. Het lijkt wel of we niet meer weten wat het is om een relatie te hebben en te onderhouden.We kennen allemaal in onze omgeving mensen die gescheiden zijn of waarbij het op dit moment niet zo goed gaat in de relatie. Hopelijk dat met de kennis van deze lezing mensen worden geholpen of dat we zelf mensen kunnen helpen.

Voor wie is deze lezing bedoeld? Eigenlijk voor iedereen.

Ben je single? Dan is dit je kans om je goed voor te bereiden op een relatie. Heb je al een partner?  Stel jezelf dan de vraag – Wil jij een nog betere partner zijn voor de ander? En heb je kinderen? Weet jij hun te vertellen wat het geheim is van een goede relatie?

 

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant